Veřejná zakázka: Technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni VCZZP - II.

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 1709
Systémové číslo: P22V00000051
Evidenční číslo zadavatele: 609
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2022-010684
Datum zahájení: 21.03.2022
Nabídku podat do: 20.05.2022 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni VCZZP - II.
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni v rámci projektu výukové centrum zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 9 000 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Praha

Zadavatel

  • Úřední název: Česká zemědělská univerzita v Praze
  • IČO: 60460709
  • Poštovní adresa:
    Kamýcká 129
    165 00 Praha - Suchdol
  • Název oddělení: Právní oddělení ČZU
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60062638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.czu.cz)

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky