DBID: 1520
Systémové číslo: P21V00000098 Evidenční číslo zadavatele: 549 Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2021-022590
Datum zahájení:
22.06.2021
Nabídku podat do:
20.09.2021 09:00
Datum zrušení: 09.11.2021
Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu
Název: Technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni VCZZP
Druh veřejné zakázky: Dodávky
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni v rámci projektu Výukové centrum zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění.
Předmět plnění je blíže vymezen v zadávacích podmínkách, zejména ve smlouvě, která je přílohou č. 1 této zadávací dokumentace, technické specifikaci a výkazu výměr, které jsou v přílohách č. 4 a 5 této zadávací dokumentace.
Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota
Druh řízení:
otevřené řízení
Režim veřejné zakázky:
nadlimitní
Předpokládaná hodnota:
9 000 000 Kč bez DPH
Místo plnění
Praha
Zadavatel
Úřední název: Česká zemědělská univerzita v Praze
IČO: 60460709
Poštovní adresa: Kamýcká 129
165 00 Praha - Suchdol
Název oddělení:
Právní odbor ČZU
Id profilu zadavatele ve VVZ: 60062638
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.czu.cz)