Veřejná zakázka: Technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni VCZZP

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zrušeno (v archivu)
Zakázka/soutěž byla zrušena.
DBID: 1520
Systémové číslo: P21V00000098
Evidenční číslo zadavatele: 549
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2021-022590
Datum zahájení: 22.06.2021
Nabídku podat do: 20.09.2021 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni VCZZP
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky

Stručný popis předmětu:
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni v rámci projektu Výukové centrum zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění.
Předmět plnění je blíže vymezen v zadávacích podmínkách, zejména ve smlouvě, která je přílohou č. 1 této zadávací dokumentace, technické specifikaci a výkazu výměr, které jsou v přílohách č. 4 a 5 této zadávací dokumentace.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 9 000 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Praha

Zadavatel

  • Úřední název: Česká zemědělská univerzita v Praze
  • IČO: 60460709
  • Poštovní adresa:
    Kamýcká 129
    165 00 Praha - Suchdol
  • Název oddělení: Právní oddělení ČZU
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60062638

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.czu.cz)

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Seznam účastníků