Brief subject description:
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka technologie pro gastroprovoz a degustační kuchyni v rámci projektu Výukové centrum zpracování zemědělských produktů, včetně její montáže a zprovoznění.
Předmět plnění je blíže vymezen v zadávacích podmínkách, zejména ve smlouvě, která je přílohou č. 1 této zadávací dokumentace, technické specifikaci a výkazu výměr, které jsou v přílohách č. 4 a 5 této zadávací dokumentace.
Tenders or requests to participate submit to:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.czu.cz)
Qualifications documentation not provided (or is part of procurement documents).
Procurement documents are provided electronically with direct access.
Title | Description | File name | Size |
---|---|---|---|
Zadávací dokumentace |
![]() |
388,89 KiB | |
Příloha č. 1 |
![]() |
294,25 KiB | |
Příloha č. 2 |
![]() |
19,67 KiB | |
Příloha č. 3 |
![]() |
21,57 KiB | |
Příloha č. 4 |
![]() |
127,28 KiB | |
Příloha VV |
![]() |
17,80 KiB | |
Příloha č. 5 |
![]() |
1,74 MiB |
Title | Description | File name | Size |
---|---|---|---|
Rozhodnutí o zrušení zadávacího řízení |
![]() |
257,40 KiB | |
Písemná zpráva zadavatele |
![]() |
221,52 KiB |